Iwwer eis
Méi wéi en Online Shop: E Natur Conservatiounsprojet! Tatsächlech ass de Bierg no der Gemeng Conservatioun op der Musel am Meselle mat der Moud vum Woud. 1.1 Hanneren, nach zousätzlech de Conseil europ, dat ass och d'Naturgrenz, Projet St. Maximum TREUERKer-NREZOKS matt bis zu 20 Joer ale Spieren, 2,5 Henzen. Bienen. Op dëse Wee, ökologesch Wënzer wouriwwer ass op Harmonie bei der Natur all Woch, déi bei der ganzer Passioun oparméieren - op mat enger ganzer Passioun!
Do ugefaangen si just mat der Léift fir dës eenzegaarteg natierlechkeet a kulturelle Landschaft op der Musel. Mir, dëst sinn Joachim Molz (53) an Thomas Vanhere (59). Mir schaffen als Entrepreneur zu Tréier. Mir bréinen d'Passioun fir de Wues fir de Wënfereffung vun Eökologesch produzéiert Musell Wäin a mir wëllen dat mat Iech deelen. Verständnis Invitatioun!
Joachim Molz
Unternehmer
Innovationen waren schon immer sein "Ding". Seit 25 Jahren haben Joachim Molz neue Geschäftsideen und start-ups begeistert. Nach vielen Jahren in der IT-Branche suchte er aber eine neue Herausforderung. Wein mal anders zu vermarkten und gleichzeitig selbst Wein zu produzieren und gleichzeitig der Natur wieder etwas zurückzugeben, stellte sich als eine ideale Kombination heraus, die besonders durch die pure Leidenschaft zur eigenen Heimat motiviert wurde.
Thomas Vatheuer
Journalist
Mikrofon, Texte und Radiostudios haben Thomas Vatheuer genannt "Vatti" seit dem Studium geprägt. Die Mosel hat ihn als gebürtigen Westfalen verzaubert, seit er vor vielen Jahren die Trierer Region beruflich und privat zu seinem Mittelpunkt erwählt hat. Den Wein hat "Vatti" in vielen Jahren schätzen und einschätzen gelernt. Um so zwangsläufig war es daher, beim Projekt "PUR Mosel" miteinzusteigen und die Position des journalistischen Steuermanns auf dem Moselschiff zu übernehmen.
Rebschnitt im St. Maximiner Kreuzberg
Thomas Vatheuer (links) und Joachim Molz (rechts).
Thomas Vatheuer (links) und Joachim Molz (rechts).